avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri din chirii in timpul CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri din chirii in timpul CCC

Buna seara,
Impreuna cu sotul deținem un apartament pe care dorim să îl închiriem. Sotul lucreaza iar eu sunt in concediu de creștere al copilului.
Contractul l as face pe numele soțului, este posibil asa in conditiile in care suntem amândoi proprietari?
Dacă rămâne pe numele soțului contractul , poate afecta in vreun fel acest venit indemnizația pe care eu o primesc?
Dacă întocmim contractul pe amândoi mi se poate suspenda indemnizația, chiria fiind un venit pe care l as obține în CCC?
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament ivanka82 ivanka82 Buna ziua, am un apartament mostenit pe care doresc sa-l inchiriez. Detin certificat de mostenitor, insa sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc vs venituri din chirii BOGDAN.BRIE BOGDAN.BRIE Buna ziua, Caut un raspuns clar la urmatoarea situatie: Detin impreuna cu sotia un apartament( bun comun) ce dorim sa-l inchiriem la un pret de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil simonasn simonasn buna seara am si eu nevoie de ajutor daca se poate...momentan detin o ii pe numele meu dar ne dorim un bebe iar sotul meu nu lucreaza am putea cumva sa inchid ... (vezi toată discuția)