avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa salubritate.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa salubritate.

Bună ziua, primăria a procedat corect dacă în impozitul pe anul 2018 au inclus și taxa de salubritate pe anul 2018 deci plătești în avans un serviciu?
Cel mai recent răspuns: algerob , utilizator 22:52, 17 Februarie 2018
Nu știe nimeni?

ionelgratian a scris:

Bună ziua, primăria a procedat corect dacă în impozitul pe anul 2018 au inclus și taxa de salubritate pe anul 2018 deci plătești în avans un serviciu?

Buna ziua,
Din cate stiu eu, taxa de salubrizre ptr 2018 nu a fost inca inclusa. Ptr moment au fost inregistrate acele declaratii , ulterior vom primi decizia de impunere( instiinatrea de plata)..
Poate reusim sa facem ceva sa se anuleze. Celelalte sectoare nu au taxa ptr gunoi!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate copii! bună, am 4 copii mici ( 3 fără pamperși, unul cu pampers), ... Alissia.P Alissia.P Bună, am 4 copii mici ( 3 fără pamperși, unul cu pampers), stăm într-o comună, avem 1 salar și eu sunt în indemnizație.Am fost anunțați ca taxa la ... (vezi toată discuția)