avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa Salubritate Copii! Bună, am 4 copii mici ( 3 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa Salubritate Copii! Bună, am 4 copii mici ( 3 fără pamperși, unul cu pampers), ...

Bună, am 4 copii mici ( 3 fără pamperși, unul cu pampers), stăm într-o comună, avem 1 salar și eu sunt în indemnizație.Am fost anunțați ca taxa la salubritate devine 15lei/pers, inclusiv ptr copii trebuie sa achit.pana acum am achitat 450lei/an, acum taxa devine 1080lei. Mi se pare absurd sa platesc o asa suma mare, cand eu nici macar un tomberon negru nu umplu in 2 sapt, cel galben la fel. Cum pot contesta ca nu e corect sa achit o astfel de suma ptr copii?prefer sa renunt la serviciile lor, decat sa achit o asa suma enorma pentru copii, cand stim foarte bine ca gradinita de stat se plateste masa, plus alte cheltuieli. Ce as putea face?vă rog mult am nevoie de un sfat
Cel mai recent răspuns: Alissia.P , utilizator 10:29, 16 Decembrie 2024
Nu puteti renunta la serviciile lor, e ca și cum "renuntati" la întreținerea la bloc.
Puteti merge la primarie, poate primiți sub o forma ,o subvenție pt asta.
15 linie luna de persoana e un cost rezonabil în zilele noastre.
Mai puteti vb la firma de gunoi sa faceti contract cu cost pe tomberon .
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
gi-jane2, moderator
Eu înțeleg ca nu pot renunța. Dar aici e vorba ca acest nou primar și-a preluat mandatul specificând ca are datorii, avem rău platnici, și ne-a făcut nouă taxa mai mult decât dublu. Nu e normal și corect să fim cei care plătim puși să achităm ptr niște copii care nici măcar nu consumă, ptr ca nu am consum mare la gunoi, sunt de acord pentru noi ca adulți sa achit, dar mi se pare penibil sa platesc pentru niste copii mici care in cursul sapt mai ales stau la bunici. Nu avem apă, canal, asfalt, avem prețuri la salubritate mai mari decat la oraș, care e la 2km. Pe primar nu îl interesează decât să își achite datoriile la zi ca să le scoată sechestru de pe utilajele primăriei. În loc să își recupereze banii de la rău platnici, ne pune pe cei care plătim să le achităm, și să nu mai spunem ca au dat ordonanță de urgență să li se șteargă din penalizări și multe altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate Lucia29 Lucia29 Buna ziua,am o mica cabana,20mp,cu curte pe masura,intr-un sat,am platit taxa de salubritate anii 2012-2016 pe un intreg an mai mult decat impozitul pe an.In ... (vezi toată discuția)
Cerere tip pentru scoaterea de la intretinere a copiilor cu varsta sub 3 ani catalos catalos Buna ziua, Indraznesc sa va intreb daca aveti cunostinta asupra legii scoateri de la intretinere a copiilor cu varsta mai mica de 3 ani - mai exact daca ... (vezi toată discuția)