avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa salubritate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa salubritate

Buna ziua,am o mica cabana,20mp,cu curte pe masura,intr-un sat,am platit taxa de salubritate anii 2012-2016 pe un intreg an mai mult decat impozitul pe an.In 2016 am facut o sesizare la primarie,(jud.cluj),aratand aceste fapte si ca merg acolo de cel mult 3 ori pe an ca sa mai tund iarba si le-am propus sa le restitui si tomberonul primit prin intermediul vecinilor care e nou,nefolosit.Nu mi-au raspuns in scris,dar cand am mers sa achit impozitul pe 2017 am achitat 1 leu/luna,nu m-a deranjat,am considerat-o modica. Anul acesta,2018,surpriza,iar ar trebui sa achit aceasi suma fabuloasa ca in anii trecuti(2012-2016),am refuzat dar nu au vrut sa-mi incaseza doar impozitul.Va rog sa-mi spuneti daca sunt obligata prin lege(si care este) sa platesc un serviciu de care nu beneficiez,salubritatea, chiar daca acolo nu locuieste si nu produce nimeni gunoi,fapt cunoscut la primarie.Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Caini pusi la plata de catre asociatia de proprietari...urgent..... anamaria01 anamaria01 Locuiesc intr-un bloc cu 44 apt, cu vecini fff dificili, pusi pe scandal si recalcitranti....Acum 7 ani am adoptat 2 catei fff inteligenti si frumusei foc pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare calorifere si reparatie instalatie termica apartament ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am ajuns in urmatoarea situatie. Trebuie sa schimb caloriferele in aceasta perioada, pentru ca renovez. Am luat legatura cu administratorul ... (vezi toată discuția)
Nu locuiesc in apartament si administratorul vrea sa treaca 1 persoana la intretinere. gmancila gmancila Am citit articolele dvs. rugamintea mea este cum sa procedez la intretinere pt ca administratorul vrea sa treaca o persoana la intretinere desi noi numai ... (vezi toată discuția)