avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Vreau sa vând acțiuni otelinox
Discuție deschisă în Bursa de valori

Vreau sa vând acțiuni otelinox

Sunt persoană fizică ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:39, 25 Ianuarie 2018
Contactati Depozitarul central si societatea. In cazul in care exista un program de rascumparare nu trebuie decat sa mergeti cu C.I. la banca la care au fost virati banii
Si trebuie sa contactati pe un alt actionar care este dispus sa va cumpere acele actiuni detinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar al soțului meu, la peco brasov LenNic LenNic Bună ziua! Am un certificat de actionar al soțului meu, la \"Peco Brasov\". Sotul meu a decedat în urma cu câțiva ani, iar la vremea respectivă stiind ... (vezi toată discuția)
Succesiune certificat de actionar MV1 MV1 Buna ziua ! Cum se face succesiunea pentru un certificat de actionar ? Mama mea are un asemenea certificat dar la cei 92 de ani pe care-i are, ii este greu sa ... (vezi toată discuția)