avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj

In mai 2017 am intrat in somaj doar 2 saptamani pt.ca mi-am gasit singur alt loc de munca, dar dupa 8 luni s-a desfiintat si acest post.Am depus dosar la Somaj, mi s-a cerut inca o adeverinta pe ian-apr.2017 de la locul de munca anterior astfel incat impreuna cu cele 8 luni de la ultimul loc de munca sa rezulte cele 12 luni de stagiu de cotizare. Dupa cateva zile sunt sunat ca s-a respins dosarul si nu am drept la somaj.Ce demersuri pot sa fac ca sa beneficiez de ajutor de somaj sau alt ajutor pt. ca nu am niciun venit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 25 Ianuarie 2018
De ajutor de somaj nu mai aveti dreptul decat dupa ce cumulati din nou minim 12 luni de stagiu de cotizare.

Pentru alt tip de ajutor intrebati la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma lămuriți cu privire la următorul aspect ... Irinaargatu Irinaargatu Buna ziua, va rog sa ma lămuriți cu privire la următorul aspect : am fost angajata la o societate comerciala începând cu 4 decembrie 2017.pe 20 noiembrie ... (vezi toată discuția)
Somaj in cazul cim cu 4 ore/zi elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Am avut o salariata care a lucrat din 15.06.2013 pana la 17.06.2013 (ultima zi lucrata) si careia i s-a desfiintat postul. Cei de la somaj i-au ... (vezi toată discuția)
Cic_tata_incetare cim in cele 42 de zile de concediu obligatoriu ale mamei Daniel Shneker Daniel Shneker Buna seara, Mutumesc pentru toate informatiile obtinute din lectura spetelor prezentate. Sotia mea va naste la mijlocul lui ianuarie 2010. Apoi va intra ... (vezi toată discuția)