avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce boli au dreptu la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce boli au dreptu la pensie

Buna ziua am virusul c din 2010 si am facut si diabet iau si insulina am mai multe afectiuni am dreptu la pensie
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:40, 25 Ianuarie 2018
Teoretic DA, ați putea avea dreptul la Pensie de invaliditate.

Practic, doar dacă doctorii specialiști DIABETOLOG și INFECȚIONIST vă face câte un referat medical, și apoi Comisia de expertiză este de acord și vă încadrează într-un grad de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se poate pensiona hoina hoina As dori sa stiu daca in urmatoarea situatie reala se poate pensiona 1/operatie pe inima dupa infarct miocardic sever cu triplubypass 2/diabet zaharat ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona pe caz de boala? bulgariu laurentiu bulgariu laurentiu lucrez din 1992 cu carte de munca pana in iulie 2019. am ciroza hepatica descoperita in 2013. ma pot pensiona pe caz de boala? (vezi toată discuția)
Cum beneficiez de pensie de boala? panda11 panda11 sunt bolnav de diabet insulino-dependent de 4 ani, am 41 de ani si am cotizat peste 20 de ani, intreb daca pot beneficia de pensie medicala si ce pasi trebuie ... (vezi toată discuția)