avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru reintregirea familiei D/vf
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru reintregirea familiei D/vf

Buna seara...in contractul de comodat este numele meu trecut,trebuie si numele sotului?(cetatean tunisian)pentru reintregirea familiei ....eu am dat declaratie la notar ca sotul va locui cu mine...multumesc
Cel mai recent răspuns: miclausani , utilizator 08:50, 15 Iulie 2019
Buna! Ai aflat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala de luare in spatiu pentru prelungirea sederii in romania nicoletafolta nicoletafolta Buna seara Eu sunt cetatean roman iar sotul meu este cetatean peruan. Ne-am casatorit in Peru si avem inregistrat certificatul de casatorie la starea civila ... (vezi toată discuția)
Viza,casatorie silent_scream silent_scream Buna seara Am o mica nelamurire in privinta unei vize de lunga sedere pe baza reintregirii familiei! Viitorul meu sot este din Siria si v'a venii in ... (vezi toată discuția)
Permis de rezident djalpha djalpha Ma numesc Lelia si sunt cetatean roman si sotul meu este cetatean tunisian Suntem casatoriti de patru luni insa casatoria a fost facuta in Tunisia nefiind ... (vezi toată discuția)