avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... masina retinuta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

masina retinuta

Buna seara,am cumparat o masina de la un individ care a luat-o din italia,cand am duso la rar a retinut-o politia pe motiv caci nu este ceva in regula in italia.Acum a zis caci a dus dosarul la procuror sa dea solutie,Daca solutia este nefavorabila,adica dispune sa nu-mi dea masina ce contestatie pot face,eu fiind cumparator de buna credinta.
Puteti solicita banii inapoi de la vanzator.
probabil,dar pe mine ma interesa cum pot face contestatie la solutia procurorului
Cititi art. 250 si urm. c.p.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat o mașină adusă din italia care ulterior s-a dovedit a fi furată, și mi-a fost confiscată. am fost pe rând martor, suspect și ulterior inculpat, ce contestații pot face? marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua,am achizitionat o masina adusa din Italia de la un cetatean roman,cand am duso sa fac rar pt a o inmatricula in Romania a fost retinuta de catre ... (vezi toată discuția)
Inselaciune ContSters88252 ContSters88252 Buna ziua care ar fi prejudiciul pe care l-ar suferi RAR-ul in cazul in care as prezenta pentru a fi inmatriculat si ar fi ... (vezi toată discuția)
Masina retinuta la rar de politie gheo19 gheo19 buna . zilele trecute am fost cu masina sa ii fac rar-ul si am ramas masca cand au venit doi domni de la politie sa imi spuna ca masina va fi retinuta pe ... (vezi toată discuția)