avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate zbor din Milano la Timisoara cu titlul de calatorie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

zbor din Milano la Timisoara cu titlul de calatorie

Buna! Am si eu o intrebare. mi-a expirat buletinul si pasaportul. pentru aceea trebuie sa ma intorc in tara. intrevarea este daca accepta compania ryanair titlul de calatorie. Zborul este din milano la timisoara. eu sunt stabilita in elvetia.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:42, 26 Ianuarie 2018
Fara acte valabile nu se accepta.
pai am buletinul expirat si titlul de calatorie emis de ambasada romana. titlul este valabil 30 de zile. cei de la consulat mi-au spus ca pot sa zbor cu acesta.
Dacă așa zic ei...
De fel nu se poate dar daca va ajuta ei se poate...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu se poate, d-le Lasco? De aia ii zice titlu de calatorie ca poate sa calatoareasca cu el si poate sa calatoreasca si cu avionul,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de călătorie pentru deplasarea cu avionul Nelio Nelio In baza unui titlu de călătorie emis de consulatul din Milano, de poate călători cu avionul? (vezi toată discuția)
Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate melcul22 melcul22 Buna ziua.Eu ma flu in Italia si din luna aprilie am buletinul expirat dar am permisul de conducer din rominia valabil si cartea de identitate de Italia ... (vezi toată discuția)