avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna ziua. Am o nelamurire. Dosarul pentru stimulentul de insertie se depune inainte de a incepe activitatea sau dupa inceperea acesteia? La primarie mi s-a spus ca trebuie depus cu 5 zile inainte de inceperea activitatii, iar la locul de munca mi s-a spus ca doar dupa ce incep activitatea. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: GertrudeB , utilizator 15:09, 26 Ianuarie 2018
Dupa inceperea activitatii.

OUG 111/2010
art.19
(1) Beneficiarul drepturilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență este obligat să comunice în scris primăriei orice modificare intervenită în situația sa, de natură să determine încetarea sau suspendarea plății drepturilor, în termen de 15 zile lucrătoare de la apariția acesteia.
....
Va multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Începând cu data de 01 mai doresc începerea activității, momentan fiind in concediu crestere copil. Menționez ca la acea data, copilul va ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Am fost in concediu crestere copil 1 (un) de zile si doresc reînceperea activității. Pentru obținerea stimulentului de inserție execeptand ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Subsemnata Subsemnata Buna ziua. Am inceputul munca cu 90 zile inainte de a implini copilul 2 ani dar sunt angajata pe perioada determinata (o luna) urmand ca ulterior sa imi faca ... (vezi toată discuția)