avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CV
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CV

Buna ziua
Situatia mea e un pic mai complicata ! Am 35 de ani, am terminat facultatea de biologie (din placere) si mi-am dorit enorm sa lucrez in acest domeniu !
Ideea este ca din 2009 nu am mai activat in campul muncii, mai exact luna iunie cand postul meu s-a desfiintat din cauza unor mari probleme financiare pe care le intampina firma angajatoare si atunci mergand pe principiul “ultimii venitii primii plecati” am ramas fara job! Am fost anuntata printr-un mesaj pe telefonul de servici ca se restructureaza postul si am crezut ca e o gluma! Am sunat la sediul firmei sa mi se confirme cele scrise in mesaj ca apoi sa ma trezesc cu amenintari din partea unei angajate pe o pozitie mai inalta cum ca daca voi dori sa ma angajez in domeniu pe viitor nu voi reusi sau daca voi cere o recomandare din partea firmei nu o voi primii…si asa a fost! Mi-am depus nenumarate CV-ri si cand eram intrebata la interviu cu cine tineam legatura in oras imi spuneau ” aaa noi o cunoastem pe doamna o vom suna sa ne spuna despre dvs!”…si raspunsul e de la sine inteles!
IN 2011 Am ramas insarcinata cu primul copil si, culmea am primit o gramada de oferte dar cand auzeau ca sunt insarcinata bateau toti in retragere ca sa spun asa!Nu a avut cina sa ma ajute cu cresterea copilului asa ca am preferat sa raman acasa cu el! Cand copilul a implinit 2 ani am ramas insarcinata cu al doilea copil si ideea este ca din 2009 si pana in prezent am o zona “goala” in CV si imi este teama sa nu ma afectze asta in obtinerea unui loc de munca!
Va rog foarte mult sa imi dati un sfat!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nereisC , utilizator 12:38, 28 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interviuri de angajare / debut colaborare Admin Admin Sa spunem ca trimiteti un CV la o societate / firma, etc. Vi se comunica data interviului. Va prezentati? Daca nu, le spuneti macar acelor oameni sa nu va ... (vezi toată discuția)
Procedura ciprian21mac ciprian21mac Buna ziua, pentru a putea obtine un loc de munca am depus cv la o institutie dupa care am sustinut asa zisa proba,dar se pare ca am ramas jumatate din ... (vezi toată discuția)
Citatie rutiera fara a fi faptasul partea a doua karissia karissia asa cum v-am explicat pe 28 oct,am primit o noua citatie la rutiera ieseana,dar de aceasta data scrie si data presupusei usoare tamponari...5 septembrie ... (vezi toată discuția)