avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Retur alimente:zahar, ciocolata calda praf, lapte praf ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Retur alimente:zahar, ciocolata calda praf, lapte praf etc

Suntem firma de distributie si avem clienti la care dam marfa alimentara (zahar, ciocolata calda praf, lapte praf etc) pentru a o pune in automatele de cafea. este legal sa dea retur marfa? sau este cf legii unde se poate returna doar in 15 zile?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: corban , utilizator 12:40, 26 Ianuarie 2018
Daca este vorba de clienti persoane fizice si comenzile sunt facute pe internet, au dreptul de a returna marfa.
nu. este vorba de marfa data la o persoana juridica si transportata de catre noi la ei, prin intermediul unui ctr semnat de ambele parti. dar nu avem specificat in contract nimic legat de retur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract automat de cafea delia241970 delia241970 Am un SRL si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie. Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva, tinind cont ca acesteia ii va ... (vezi toată discuția)
Caen bauturi calde automat mihaelas79 mihaelas79 cod caen pt vanzare in magazin bauturi calde (ceai, cafea)de la automat. Unde s-ar putea incadra? (vezi toată discuția)
Contracte la distanta legal1 legal1 Buna ziua, M-ar interesa daca in cazul unui magazin online exista o cale prin care se pot recupera banii cheltuiti pe trasportul tur-retur al unor colete ... (vezi toată discuția)