avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere apartament cu credit ipotecar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere apartament cu credit ipotecar

buna ziua. am achizitionat impreuna cu sotia un apartament cu credit ipotecar si doresc sa-l inchiriez.de asemenea , dupa inchiriere vreau sa merg la fisc si sa inregistrez contractul de inchiriere , numai ca banca mi-a respins cererea de inchiriere. ce solutii am sa-l inregistrez totusi la fisc stiind ca e posibil sa-mi solicite acordul bancii? si chiar daca nu mi-l solicita ,daca banca face verificari la fisc si eu apar cu un contract de inchiriere inregistrat , nu inseamna ca nu am respectat contractul de ipoteca? sint condamnat sa platesc 25 de ani la banca in loc sa fiu ajutat sa achit mai devreme? banca a spus ca numai in cazul in care nu mai pot sa platesc mi-ar da acordul de inchiriere ,deci atunci " m-ar ajuta".
intrebarea este cum pot sa-l inchiriez si sa platesc la fisc. pentru ca nu-mi permit sa nu platesc. si nici sa nu-l inchiriez 25 de ani. va multumesc foarte mult
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 11:28, 26 Ianuarie 2018
Puteti chema banca in instanta, urmând ca prin hotararea ce se va pronunta sa obtineti dreptul de a inchiria apartamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot inchiria apartament cumparat cu credit ipotecar (ipoteca de rangul 1) ? xxgeoxx xxgeoxx Buna ziua, va solicit ajutorul intr-o problema: urmeaza sa fac un credit ipotecar (cu ipoteca de rangul 1 cred...), la BCR sau CEC Bank, in vederea ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ipotecat elisa17 elisa17 vreau sa inchiriez un apartament care este cumparat prin imprumut bancar (ipotecat). are dreptul proprietarul sa mi-l inchirieze? (vezi toată discuția)
Doresc să închiriez un apartament pe care l-am cumpărat prin credit ipotecar. ce trebuie să fac ca să fie totul legal? Letutza Letutza Buna ziua, As dori sa inchiriez un apartament care l-am cumparat prin credit ipotecar. As dori sa stiu cum trebuie sa ma comport pentru a face totul legal (vezi toată discuția)