avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua - conducere fără permis, examen la școala ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua - conducere fără permis, examen la școala de șoferi promovat ulterior

Buna ziua am si eu o intrebare am fost prins conducand fara permis de conducere o data iar a doua oara cand ma oprit tot fara permis dar aveam si numerele expirate la masina in acea perioada eram inscris la scoala de soferi terminasem cursurile si urma sa sustin examenele ulterior am obtinut permisul de conducere cand am scos cazier pentru scoala de soferi nu mia aparut nimic pe el la ce ma pot astepta ma refer ca pedeapsa

Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cand dati declaratie, e bine sa fiti insotit de un avocat si sa vorbiti cu el inainte, pentru a nu pierde carnetul pe care tocmai l-ati obtinut!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La situatia de fapt descrisa, cred ca veti fi trimis in judecata si condamnat. Ulterior, permisul obtinut de dvs se va anula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis si cu alcoolemie de 0.08 in aerul expirat dutu61 dutu61 am condus fara permis si am avut o alcolemie in aerul expirat de 0,08.acum a fost bagat dosarul la judecator si astept sa ma cheme.in acest moment trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Va salut cu respect! am fost prins conducând un autovehicul ... Jrrsebi15 Jrrsebi15 Va salut cu respect! Am fost prins conducând un autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere! Am fost judecat și am primit o pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)