avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut cu respect! Am fost prins conducând un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut cu respect! Am fost prins conducând un autovehicul ...

Va salut cu respect! Am fost prins conducând un autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere! Am fost judecat și am primit o pedeapsa cu suspendare! Eram minor când am fost prins! Am Fost timp de 2 ani la semnat! Când am terminat supravegherea, mi-am scos cazierul, și cazierul meu este gol, nu am nimic! Avocata mi a zis că am fost reabilitat de drept și că pot sa dau liniștit pentru permis! Eu m am înscris în școala de șoferi, și urmează să dau sala. Va rog din suflet sa îmi spuneți, pot sa dau fara probleme, daca am cazierul curat? Mă macină psihic, îmi fac griji, chiar daca am greșit, vreau să iau cu orice preț permisul! Va mulțumesc din suflet !
Aveti cazier curat.
Da

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Aveti cazier curat.

Daca erati minor, nu ati fi fost condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot da de permis? Daniel97 Daniel97 Buna an data de 20/aprilie /2019 o să mi se închidă dosarul întrebare oare as putea acuma sa ma înscriu la scoala de soferi Am avut 2 ani supraveghere. (vezi toată discuția)
Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - conducere fără permis, examen la școala de șoferi promovat ulterior Bobita91 Bobita91 Buna ziua am si eu o intrebare am fost prins conducand fara permis de conducere o data iar a doua oara cand ma oprit tot fara permis dar aveam si numerele ... (vezi toată discuția)