avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA vanzare mai multe proprietati
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA vanzare mai multe proprietati

Buna ziua, Detin 3 proprietati (persoana fizica) si doresc sa le vand anul acesta (2018). Prima prorpietate (casa cu teren) va fi vanduta in luna Mai 2018 cu 53000 Eur, Si mai am de vanzare doua terenuri: unul in valoare de 9000 Eur, si al doilea de 45oo Eur. Pentru toate am cumparatori.
Intrebarea este: trebuie sa platesc TVA?
Alta intrebare: conteaza ordinea in care voi vinde?
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
idhiticas, utilizator

Alte discuții în legătură

Referitor la tva si impozit la vanzare terenuri intravilane (un ... GINACP GINACP Referitor la TVA si impozit la vanzare terenuri intravilane (un teren, doua, trei, etc.) de catre o persoana fizica: Cand esti platitor de TVA? (exemplu, ... (vezi toată discuția)
Platesc tva in urma tranzactiilor imobiliare? blaga elena blaga elena Buna ziua, am nevoie de lamuriri in ceea ce priveste efectul tranzactiilor imobiliare pt o persoana fizica neautorizata. Sunt o persoana fizica oarecare (nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren dezmembrat muppetz muppetz Buna ziua , Am un teren in proprietate (mostenire) de 20 de ani . Vreau sa-l dezmembrez in 5 parti . 4 parcele de cca 500mp le vand la 4 persoane diferite in ... (vezi toată discuția)