Sunt in proces de 2 ani, el m-a chemat in judecata pt recunoastere eu nu am cerut nimic, la primele 2 termene nu m am prezentat , mi au fost refuzatii martorii si interogatoriul meu au fost 5 intrebari puse de avocatul lui, a castigat ca copilul sa i poarte numele si sa fie trecut la rubrica tata, am solicitat sa se faca dovada ca nu a locuit cu mine nici pe perioada sarcinii nici dupa si nu am fost bagata in seama. Am facut apel si cum ma trimite la test si sa l platesc tot eu, mie nu mi se pare normal. el nu a fost prezent la nicu un termen in 2 ani de zile. Avocatul meu a invocat prescriptia pt ca copilul avea 2 ani cand m a dat in judecata, Nu se ia nimic in calcul, doar cei doi martori ai lui care ii sunt parinti.
Nu aveți altă posibilitate de a dovedi că NU este el tatăl copilului, decât testul ADN.
Dacă refuzați testul veți pierde 100% procesul. deoarece judecătorii vor fi convinși că el este tata copilului, iar dvs vreți să ascundeți acest lucru.
Numai prezentându-vă cu bună credință la IML să faceți testul ADN, veți avea șansa să dovediți că nu este el tata natural al minorului.