avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... REFUZ TEST SEROLOGIC ( STABILIRE PATERNITATE)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

REFUZ TEST SEROLOGIC ( STABILIRE PATERNITATE)

DACA EU CA MAMA REFUZ SA MA DUC IMPREUNA CU COPILUL LA TEST CERUT DE PRESUPUSUL TATA IN INSTANTA, CE SE POATE INTAMPLA IN AFARA DE AMENDA?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:38, 27 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt in proces de 2 ani, el m-a chemat in judecata pt recunoastere eu nu am cerut nimic, la primele 2 termene nu m am prezentat , mi au fost refuzatii martorii si interogatoriul meu au fost 5 intrebari puse de avocatul lui, a castigat ca copilul sa i poarte numele si sa fie trecut la rubrica tata, am solicitat sa se faca dovada ca nu a locuit cu mine nici pe perioada sarcinii nici dupa si nu am fost bagata in seama. Am facut apel si cum ma trimite la test si sa l platesc tot eu, mie nu mi se pare normal. el nu a fost prezent la nicu un termen in 2 ani de zile. Avocatul meu a invocat prescriptia pt ca copilul avea 2 ani cand m a dat in judecata, Nu se ia nimic in calcul, doar cei doi martori ai lui care ii sunt parinti.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu aveți altă posibilitate de a dovedi că NU este el tatăl copilului, decât testul ADN.

Dacă refuzați testul veți pierde 100% procesul. deoarece judecătorii vor fi convinși că el este tata copilului, iar dvs vreți să ascundeți acest lucru.

Numai prezentându-vă cu bună credință la IML să faceți testul ADN, veți avea șansa să dovediți că nu este el tata natural al minorului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii-urmari? modar modar Am dubii ca fiul meu este al meu. Am declansat actiunea de tagada a paternitatii in instanta. Exista eventuale urmari daca in urma testului adn voi fi ... (vezi toată discuția)
Vreau pensie de întreținere pentru copil (nerecunoscut de tata). cum pot evita testul adn, dacă îl cere? anitadaniela anitadaniela In urma cu 3 ani am avut o relatie de lunga durata cu un tip. Ne-am despartit si cam 2 ani de zile m-a ajutat cat m-a ajutat, din cand in cand cu bani pt. ... (vezi toată discuția)
Tagada de paternitate - mama nu se prezinta la testul adn caloean ciprian caloean ciprian Buna ziua! As vrea sa va intreb ce se poate intampla in cazul in care ,daca instanta a hotarat ca proba in privinta stabilirii paternitatii intr-un proces ... (vezi toată discuția)