avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rechinii de la eos-ksi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rechinii de la eos-ksi

Buna seara. Am avut o datorie la banca, din 2007 care s-a prescris. Banca a cesionat creanta catre rechinii numiti EOS-KSI, care anul trecut m-au executat silit. Am facut contestatie la executare si am castigat procesul cu cheltuieli de judecata (am avut avocat). Am primit cheltuielile de judecata de la ei, insa continua sa ma terorizeze cu telefoane si amenintari in scris. Ce pot sa fac sa ma scap de ei? Am hotarare judecatoreasca definitiva contra lor si ei continua cu "hartuirea". Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Recuperari credite adina maria adina maria in 2007 sotul meu a solicitat un credit in valoare de 10000 euro de la BCR.am ajuns in imposibilitatea de a achita acest credit si am fost somati cu executarea ... (vezi toată discuția)
Datoria mea este exigibila sau nu? Lia T. Lia T. Raiffeisen Bank S.A. a cesionat creanta (datoria mea catre banca, aferenta unui contract de credit) la data de 27.10.2011, catre EOS KSI Romania S.R.L. EOS ... (vezi toată discuția)
Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)