avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperari credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperari credite

in 2007 sotul meu a solicitat un credit in valoare de 10000 euro de la BCR.am ajuns in imposibilitatea de a achita acest credit si am fost somati cu executarea silita.am inteles ca firma de asigurari a despagubit banca,deci dosarul nu mai este la banca ci la un birou de recuperari(EOS KSI ROMANIA).din momentul in care dosarul a iesit din banca este normal sa mai creasca dobanda sau penalitati de intarziere?a doua intrebare este:ce se intampla daca nu avem nimic din ce ar putea sa ni se ia.nu avem nici o proprietate,nici masina,nimic de valoare?
Cel mai recent răspuns: ContSters135817 , utilizator 20:01, 20 Iunie 2010
Din ce spuneti inteleg ca a avut loc cesiune de creanta intre BCR si Eos KSI Romania caz in care cesionaru-EOS- va prelua toate drepturile bancii, creanta ramanand neschimbata si va continua sa produca aceiasi dobanda si va fi insotita de toate garantiile care o insoteau (daca exista).Daca sunteti insolvabil nu au ce sa va ia...deocamdata.Ulterior cand veti dobandii bunuri, vor putea fi executate silit.
deci nu se pune problema de inchisoare?
nu putem scapa de datorie nicicum?dupa cat timp se prescrie?
Nu se pune problema inchisorii!
multumesc pentru raspuns.ne-au speriat ca e vorba de frauda bancara si ca va face inchisoare.

Alte discuții în legătură

Buna ziua ce se intampla daca nu achit o datorie restanță cu ... CRIS1918 CRIS1918 Buna ziua ce se intampla daca nu achit o datorie restanță cu foarte mulți ani în urmă de care am uitat si spre surprinderea mea mi-au găsit adresa si au ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cei de la o societate recuperari creante marysa_2u marysa_2u Buna am si eu o problema in urma cu 5 ani am lasat pe cineva sa imi plateasca ratele eu plecand din tara....cand am revenit am fost la banca sa imi verific ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)