avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ce se intampla daca nu achit o datorie ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ce se intampla daca nu achit o datorie restanță cu ...

Buna ziua ce se intampla daca nu achit o datorie restanță cu foarte mulți ani în urmă de care am uitat si spre surprinderea mea mi-au găsit adresa si au trimis o scrisoare cei de la EOS KSI?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 14:51, 21 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati din ce data provine creanta caci este foarte posibil ca sa fie prescrisa iar solicitarile recuperatorilor sa reprezinte modalitati de intimidare pentru efectuarea platii. Cu mare bagare de seama verificati sa nu fie prescrisa si actionati in consecinta prin contestarea executarii in instanta, (asta doar daca veti primi de la executorul judecatoresc comunicarea). Este o practica cunoscuta si abuziva a recuperatorilor sa ceara efectuarea unor creante prescrise.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai important este să nu efectuați nicio plată și să nu recunoasteți în vreun fel existența datoriei, pentru a nu întrerupe cursul termenului de prescripție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea datoriei ContSters328217 ContSters328217 Buna ziua, Mama mea a detinut acum 10 ani un abonament la Connex (actual Vodafone). In urma cu 2 saptamani, compania de recuperari EOS KSI i-a trimis mamei ... (vezi toată discuția)
Executare silita(recuperare creante) ramyra ramyra Azi pe la pranz ,am gasit o scrisoare pe numele soacrei mele care este decedata de 8 ani, un plic de la EOS KSI ROMANIA SRL(societate specializata in achizitia ... (vezi toată discuția)
Dreptul subiectiv civil si obligatia civila corelativa wap54 wap54 Am tot primit sub diverse forme adrese de la EOS KSI, le-am scris si am solicitat in baza carui act ma tot someaza. Mi-au trimis un contract incheiat de mine ... (vezi toată discuția)