Daca tot am discutat la aceasta sectiune despre infractiuni de tot felul cred ca acest caz este interesant cel putin sub aspectul neimplicarii organelor abilitate !
In fapt , niste indivizi ,sa le spun necunoscuti ,deoarece pana la proba contrarie asa raman , se folosesc de numele meu , GRIGORE MIHAI ALEXANDRU , si de datele mele de identitate(CNP , data nasterii si domiciliu) si comit infractiuni economice si inselaciuni in toata tara , in lung si-n lat , folosind acte de identitate falsificate , cu datele mele dar bineinteles cu pozele "sagetilor" (persoanele care sunt trimise la inaintare si care folosesc actele).
Daca pana ieri am fost anchetat pentru furturi de macarele , platforme de transport masini si de incarcat in TIR , incercari de vanzare ale unor proprietati imobiliare(inclusiv ale mele--fapt ce m-a obligat sa blochez proprietatile la cartea funciara) , ieri acesti indivizi au pacalit alti oameni , inchiriind 4 ATV-uri de dimensiuni mari si disparand cu ele , lasand in urma lor un act de identitate fals si niste oameni cu afacerea pe butuci!(prejudiciu aprox.40.000 euro)
Culmea este ca oamenii pacaliti ma suna, fiindca sunt usor de gasit, (orice tastare a numelui meu pe Google duce la evaluator ANEVAR , mediator, avocat sau afaceri imobiliare ) si incep sa ma intrebe: sunteti X ? CNP ...? Domiciliu ...? Si atunci stiu ca iarasi indivizii au mai escrocat pe cineva!
Inceputul a fost acum 6 luni and am aflat de pe piata imobiliara ca un individ pretindea ca sunt eu , avea actul meu de identitate dar cu poza lui , avea copie legalizata falsificata dupa documentele de proprietate ale unui teren proprietatea mea si incerca sa imi vanda terenul! Norocul meu a fost ca , fiind cunoscut pe piata imobiliara , am fost sunat de cativa agenti imobiliari care mi-au spus despre acest individ. Imediat am anuntat Uniunea Nationala a Notarilor Publici , INFONOT , Camera Notarilor Publici Bucuresti , Directia de Combatere a Crimei Organizate din cadrul IGP , Serviciul Politiei Criminale din cadrul DGPMB , Directia Nationala Anticoruptie(fiind vorba de valori mult peste 1 milion de euro) si birourile de carte funciara blocand toate cartile funciare ale proprietatilor mele!Am crezut ca indivizii vor disparea dar , culmea , au inceput sa insele oamenii in stanga si in dreapta cu o tehnica interesanta : inchiriaza diferite masini , utilaje , autoturisme , platesc garantia , lasa un act de identitate falsificat si dispar cu bunurile pe care le vand in alte zone ale tarii!
La inceput m-am amuzat vazand cat de usor de pacalit sunt oamenii! Insa cand am vazut ca numarul infractiunilor creste mi-am dat seama ca autoritatile nu fac nimic sau dorm in birouri!
Ba ,mai mult , am constatat ca indivizii au si relatii la notariate(dau exemplul notarului public CUTARU EUGENIA din Bucuresti) care le-a autentificat o procura de vanzare a unui teren proprietatea mea in baza unor copii "legalizate" si a actului de identitate!Iar cand am anulat procura si am confruntat-o pe doamna notar cerandu-i sa explice cum de semnatura de pe acea procura de vanzare nu avea nimic de-a face cu semnatura de pe "copia legalizata" , doamna notar a spus ca "a omis sa se uite sa vada daca sunt una si aceeasi semnatura"! Neglijenta crasa sau favorizarea infractorului? Ramane ca procurorul de la Curtea de Apel Bucuresti sa decida asta!B-)
Postez acest anunt cu singurul scop de a atrage atentia tuturor persoanelor care au proprietati intabulate in cartea funciara , in sensul de a se asigura ca sunt in siguranta! Nu este nevoie decat de o simpla relatie care sa le furnizeze copii xerox(exemplu :agentiile imobiliare prin care ati cumparat proprietatile respective , cineva de la banca unde aveti creditul cu garantie ipotecara, un amic de la cartea funciara), fiindca actul de identitate este floare la ureche de falsificat! Si uite -asa pacalesc oameni creduli care semneaza antecontracte de vanzare-cumparare sau , mai rau , contracte de vanzare cumparare si dupa aceea dureaza 7-8 ani ca sa finalizati un eventual proces penal cu autori necunoscuti, timp in care ramaneti cu proprietatile blocate!
Postez acest anunt fiindca , atunci cand am depus reclamatiile la diferitele organe abilitate in a solutiona astfel de infractiuni , am sesizat ca sunt zeci de proprietati care sunt vandute in acest fel si oamenii sunt escrocati , iar proprietarii raman cu imobilele blocate fiindca pagubitii(cumparatori de buna credinta) fac plangere pentru a-si recupera sumele de bani platite! Cui? Proprietarului de drept dar cu alta poza in actul de identitate! Prinde orbul , scoate-i ochii!
B-)