avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CAZ INCREDIBIL--cazul meu!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CAZ INCREDIBIL--cazul meu!!!

Daca tot am discutat la aceasta sectiune despre infractiuni de tot felul cred ca acest caz este interesant cel putin sub aspectul neimplicarii organelor abilitate !
In fapt , niste indivizi ,sa le spun necunoscuti ,deoarece pana la proba contrarie asa raman , se folosesc de numele meu , GRIGORE MIHAI ALEXANDRU , si de datele mele de identitate(CNP , data nasterii si domiciliu) si comit infractiuni economice si inselaciuni in toata tara , in lung si-n lat , folosind acte de identitate falsificate , cu datele mele dar bineinteles cu pozele "sagetilor" (persoanele care sunt trimise la inaintare si care folosesc actele).
Daca pana ieri am fost anchetat pentru furturi de macarele , platforme de transport masini si de incarcat in TIR , incercari de vanzare ale unor proprietati imobiliare(inclusiv ale mele--fapt ce m-a obligat sa blochez proprietatile la cartea funciara) , ieri acesti indivizi au pacalit alti oameni , inchiriind 4 ATV-uri de dimensiuni mari si disparand cu ele , lasand in urma lor un act de identitate fals si niste oameni cu afacerea pe butuci!(prejudiciu aprox.40.000 euro)
Culmea este ca oamenii pacaliti ma suna, fiindca sunt usor de gasit, (orice tastare a numelui meu pe Google duce la evaluator ANEVAR , mediator, avocat sau afaceri imobiliare ) si incep sa ma intrebe: sunteti X ? CNP ...? Domiciliu ...? Si atunci stiu ca iarasi indivizii au mai escrocat pe cineva!
Inceputul a fost acum 6 luni and am aflat de pe piata imobiliara ca un individ pretindea ca sunt eu , avea actul meu de identitate dar cu poza lui , avea copie legalizata falsificata dupa documentele de proprietate ale unui teren proprietatea mea si incerca sa imi vanda terenul! Norocul meu a fost ca , fiind cunoscut pe piata imobiliara , am fost sunat de cativa agenti imobiliari care mi-au spus despre acest individ. Imediat am anuntat Uniunea Nationala a Notarilor Publici , INFONOT , Camera Notarilor Publici Bucuresti , Directia de Combatere a Crimei Organizate din cadrul IGP , Serviciul Politiei Criminale din cadrul DGPMB , Directia Nationala Anticoruptie(fiind vorba de valori mult peste 1 milion de euro) si birourile de carte funciara blocand toate cartile funciare ale proprietatilor mele!Am crezut ca indivizii vor disparea dar , culmea , au inceput sa insele oamenii in stanga si in dreapta cu o tehnica interesanta : inchiriaza diferite masini , utilaje , autoturisme , platesc garantia , lasa un act de identitate falsificat si dispar cu bunurile pe care le vand in alte zone ale tarii!
La inceput m-am amuzat vazand cat de usor de pacalit sunt oamenii! Insa cand am vazut ca numarul infractiunilor creste mi-am dat seama ca autoritatile nu fac nimic sau dorm in birouri!
Ba ,mai mult , am constatat ca indivizii au si relatii la notariate(dau exemplul notarului public CUTARU EUGENIA din Bucuresti) care le-a autentificat o procura de vanzare a unui teren proprietatea mea in baza unor copii "legalizate" si a actului de identitate!Iar cand am anulat procura si am confruntat-o pe doamna notar cerandu-i sa explice cum de semnatura de pe acea procura de vanzare nu avea nimic de-a face cu semnatura de pe "copia legalizata" , doamna notar a spus ca "a omis sa se uite sa vada daca sunt una si aceeasi semnatura"! Neglijenta crasa sau favorizarea infractorului? Ramane ca procurorul de la Curtea de Apel Bucuresti sa decida asta!B-)
Postez acest anunt cu singurul scop de a atrage atentia tuturor persoanelor care au proprietati intabulate in cartea funciara , in sensul de a se asigura ca sunt in siguranta! Nu este nevoie decat de o simpla relatie care sa le furnizeze copii xerox(exemplu :agentiile imobiliare prin care ati cumparat proprietatile respective , cineva de la banca unde aveti creditul cu garantie ipotecara, un amic de la cartea funciara), fiindca actul de identitate este floare la ureche de falsificat! Si uite -asa pacalesc oameni creduli care semneaza antecontracte de vanzare-cumparare sau , mai rau , contracte de vanzare cumparare si dupa aceea dureaza 7-8 ani ca sa finalizati un eventual proces penal cu autori necunoscuti, timp in care ramaneti cu proprietatile blocate!
Postez acest anunt fiindca , atunci cand am depus reclamatiile la diferitele organe abilitate in a solutiona astfel de infractiuni , am sesizat ca sunt zeci de proprietati care sunt vandute in acest fel si oamenii sunt escrocati , iar proprietarii raman cu imobilele blocate fiindca pagubitii(cumparatori de buna credinta) fac plangere pentru a-si recupera sumele de bani platite! Cui? Proprietarului de drept dar cu alta poza in actul de identitate! Prinde orbul , scoate-i ochii!
B-)
MIHAI GRIGORE a scris:

Eu nu ma erijez in organ al statului ca sa intreprind cercetari la fata locului , sa prelevez amprente sau sa administrez probe ! Eu am sesizat aspectele de mai sus organelor abilitate si este treaba lor daca isi fac datoria sau nu! Puteam organiza un flagrant de 10 ori pana acum daca doream...si ce as realiza ? Sa stau sa ma iau la bataie cu niste indivizi care clar vor petrece mai devreme sau mai tarziu ani buni de inchisoare?B-) Cat priveste ATV-urile , ele nu sunt proprietatea mea , eu nu sunt prejudiciat , este treaba celor pagubiti sa faca plangere la politie si la parchet!
Ce face Crima Organizata ? Mai degraba Deorganizata! Au trimis dosarul la DNA motivand ca este vorba de sume prea mari care ii depasesc!:D S-au marcat si ei pe fisa de pontaj cu o declinare de competenta! (incompetenta)
Scopul pentru care am postat mesajul este de avertisment pentru cei care cred ca daca au o proprietate intabulata in CF este in siguranta! Ei bine , nu este! B-) Siguranta este blocarea cartii funciare prin declaratie notariala si notarea numarului de telefon mobil la rubrica a treia a cartii funciare , capitolul sarcini! In acest fel , oricine face cerere pentru eliberarea extrasului de carte funciara , cei de la biroul de CF il vor suna pe proprietar pentru confirmare!=D>Asta este singura masura de siguranta in cazul acestor infractori!
Daca sunt prinsi sau nu , este treaba celor care sunt platiti din banii nostri sa faca acest lucru! Noi putem doar sa depunem toate diligentele pentru a preintampina eventualele neplaceri!B-)

Sunt absolut de acord cu pozitia dvs.; asa as fi procedat si eu!
Sunt convinsa ca aveti altceva mai bun de facut decat sa va bateti cu morile de vant, chiar daca pentru o cauza nobila!...

Succes in ceea ce faceti si mult succes si institutiilor statului in rezolvarea cazului!:)

Perfect de acord: nu ne pasa de ceilalti si nu trebuie sa ne pese cand numele nostru e tarat in mocirla prin actiunile unor infractori. Ghinionul celor pagubiti. Fiind, practic, tot un pagubit (de imagine pozitiva) nu trebuie sa ma coalizez cu ceilalalti pagubiti pt a incerca sa oprim sirul infractiunilor.

Ca as putea primi o cafteala de la vreun pagubit care nu se uita atent la poza din copia actului de identitate nu conteaza… Organele competente nu-si vor face datoria nici atunci si cel care m-a bagat in spital ramane liber si sanatos…

Daca nu-mi pasa ca as putea opri niste infractori n-ar trebui sa ma mir daca oamenii vor incepe sa creada ca nu sunt tocmai strain de ceea ce se intampla… Nu? Ce aparare mai buna decat aceea de a ma arata ca victima? Iar daca infractorii nu vor prinsi la un moment dat ramane o “umbra” de indoiala asupra onestitatii mele.
Nu spun ca asa este – dar poate fi. Personal ma intereseaza ce reputatie am… si n-as putea dormi linitita stiind ca niste indivizi – la prinderea carora as putea contribui – comit ilegalitati folosindu-mi numele. Poate gresesc, ca nu detin adevarul absolut…

Sa pot face ceva si sa nu fac nu ma caracterizeaza si gresesc mereu crezand ca si altii sunt ca mine. De aceea, imi cer scuze pt interventia anterioara...
trope_doi a scris:

Perfect de acord: nu ne pasa de ceilalti si nu trebuie sa ne pese cand numele nostru e tarat in mocirla prin actiunile unor infractori. Ghinionul celor pagubiti. Fiind, practic, tot un pagubit (de imagine pozitiva) nu trebuie sa ma coalizez cu ceilalalti pagubiti pt a incerca sa oprim sirul infractiunilor.

Ca as putea primi o cafteala de la vreun pagubit care nu se uita atent la poza din copia actului de identitate nu conteaza… Organele competente nu-si vor face datoria nici atunci si cel care m-a bagat in spital ramane liber si sanatos…

Daca nu-mi pasa ca as putea opri niste infractori n-ar trebui sa ma mir daca oamenii vor incepe sa creada ca nu sunt tocmai strain de ceea ce se intampla… Nu? Ce aparare mai buna decat aceea de a ma arata ca victima? Iar daca infractorii nu vor prinsi la un moment dat ramane o “umbra” de indoiala asupra onestitatii mele.
Nu spun ca asa este – dar poate fi. Personal ma intereseaza ce reputatie am… si n-as putea dormi linitita stiind ca niste indivizi – la prinderea carora as putea contribui – comit ilegalitati folosindu-mi numele. Poate gresesc, ca nu detin adevarul absolut…

Sa pot face ceva si sa nu fac nu ma caracterizeaza si gresesc mereu crezand ca si altii sunt ca mine. De aceea, imi cer scuze pt interventia anterioara...

Si eu imi cer scuze, pentru ca se pare ca am fost inteleasa gresit... dar eu chiar cred ca dl.avocat Mihai Grigore a facut exact ceea ce putea si trebuia sa faca:

MIHAI GRIGORE a scris:

Imediat am anuntat Uniunea Nationala a Notarilor Publici , INFONOT , Camera Notarilor Publici Bucuresti , Directia de Combatere a Crimei Organizate din cadrul IGP , Serviciul Politiei Criminale din cadrul DGPMB , Directia Nationala Anticoruptie(fiind vorba de valori mult peste 1 milion de euro) si birourile de carte funciara blocand toate cartile funciare ale proprietatilor mele!
...............
Ba ,mai mult , am constatat ca indivizii au si relatii la notariate(dau exemplul notarului public CUTARU EUGENIA din Bucuresti) care le-a autentificat o procura de vanzare a unui teren proprietatea mea in baza unor copii "legalizate" si a actului de identitate!Iar cand am anulat procura si am confruntat-o pe doamna notar cerandu-i sa explice cum de semnatura de pe acea procura de vanzare nu avea nimic de-a face cu semnatura de pe "copia legalizata" , doamna notar a spus ca "a omis sa se uite sa vada daca sunt una si aceeasi semnatura"! Neglijenta crasa sau favorizarea infractorului? Ramane ca procurorul de la Curtea de Apel Bucuresti sa decida asta!B-)
Postez acest anunt cu singurul scop de a atrage atentia tuturor persoanelor care au proprietati intabulate in cartea funciara , in sensul de a se asigura ca sunt in siguranta!
.....................
Postez acest anunt fiindca , atunci cand am depus reclamatiile la diferitele organe abilitate in a solutiona astfel de infractiuni , am sesizat ca sunt zeci de proprietati care sunt vandute in acest fel si oamenii sunt escrocati
....

Cred ca prin demersurile intreprinse a dovedit ca are simt civic, ca-i pasa si de ceilalti, da si de propria reputatie! Si chiar daca este vorba despre o cauza nobila, a incerca, insa, sa rezolve de unul singur cazul cred ca ar fi o naivitate, de vreme ce nu dispune nici de mijloacele si nici de calitatea reclamate de complexitatea spetei. Altfel, sunt convinsa (si sper sa nu fiu naiva! - dar nu pot sa nu respect un om pentru simplul fapt ca nu-l cunosc personal) ca este dispus si chiar direct interesat, sa colaboreze oricand cu institutiile abilitate pentru ca aceasta speta sa aibe o finalitate pozitiva.
Stimate Trope_doi,
Sunt perfect de acord cu dvs insa este greu sa ma "cafteasca" cineva, crede-ma pe cuvant!:D
Iar despre o eventuala "complicitate" a mea cu infractorii, ce pot sa spun decat ca ma incearca un zambet amar! Doar nu exista UBICUITATE si nu pot fi in acelasi timp in mai multe locuri , nu-i asa?!
Acelasi sentiment de frustrare l-am incercat si eu la inceput vazand ca organele statului nu fac nimic sau incarca DNA-ul cu dosare! Insa sa organizez eu flagrant, sa ii prind si sa ii dau pe mana politiei presupune ca fapta de inselaciune sa se consume , fiindca altfel ar scapa imediat cu o aparare decenta!Iar ca fapta de inselaciune sa se consume presupune mult mai mult decat sa iti dai intalnire cu niste indivizi si sa ii bagi in portbagaj cum au procedat recent unii!(cazul este mediatizat si persoanele sunt trimise in judecata pentru sechestrare de persoane si privare de libertate). Ori aici intervine rolul organelor statului care sunt platite din banii dvs si ai celorlalti cetateni! Ce ar insemna sa ne facem singuri dreptate?B-)
Eu dau credit celor abilitati sa solutioneze LEGAL situatia! Daca o fac sau nu este treaba lor ! Eu mi-am facut datoria fata de mine(mi-am protejat proprietatile) ,fata de cetateni(am avertizat asupra acestei practici periculoase) si fata de stat ( am sesizat organele competente)
Cu respect!
Luni am fost chemat la DGPMB-Serviciul pentru investigarea infractiunilor economico-financiare fiindca aceeasi indivizi au inceput sa ia credite si leasinguri folosind acte falsificate cu datele mele si cu pozele lor!
B-)
In curand o sa imi deschid un birou in cadrul politiei , poate in acest fel nu o sa mai fiu nevoit sa ma deplasez si sa imi pierd timpul pe la DNA , parchet si politie!:hammer:

Alte discuții în legătură

Cumparat cu acte false narcis-andrei narcis-andrei Uniunea Baptista a avut o biserica filiala intr-un sat din Vrancea care functiona cu autorizatie de functionare si stampila proprie(filialei). De cca 2 ani i-a ... (vezi toată discuția)
Pamant dat in arenda Dan Mihai Dan Mihai BUNA ZIUA SUNT MIHAI DAN SI MA JUDEC CU UN VICEPRIMAR , Actiune in revendicare CARUIA TATAL MEU IA DAT UN TEREN IN ARENDA IN SP 1,800 H AGRICOL IN 1994 ... (vezi toată discuția)
Fals si inselaciune in contract ContSters116948 ContSters116948 Buna tuturor, va prezint mai nou urmatoarea speta: am fost contactat de o fosta colega de fac. si ma pus la curent cu ce a patit,nu am stiut ce sa-i spun ca ... (vezi toată discuția)