avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Caut un avocat bun specializat in executări silite din București.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:15, 26 Ianuarie 2018
In general, cam toti sunt buni, ramane doar sa-l alegeti dvs pe cel care corespunde cat mai bine exigentelor dvs. Incercati pe siteul baroului sau aici: [ link extern ]
Mulțumesc.
Să caut in tablou știam, dar vreau un avocat care să aibă experiență în domeniu și care să dorească să mă ajute.

Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Ca sa vi se recomande un avocat direct pe forum, nimeni nu o va face, altfel spus, un avocat bun, doar o persoana cunoscuta dvs si de incredere o poate face. Comporta o mare responsabilitate a face o astfel de recomandare, caci in caz de insucces nimeni nu-si doreste reprosuri (principiu aplicabil mai in toate domeniile unde se merge pe recomandare).
Sper ca nu v-ati inchipuit ca la intrebarea dvs ati fi putut primi, aici, o listuta cu 5 nume de avocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat cu experienta dreptul muncii Misogina Misogina recomandare avocat cu experienta dreptul muncii cu birou in Cluj (vezi toată discuția)
Consultanta dosar partaj Tuty1983 Tuty1983 Buna seara! As dori o consultanta a unui dosar de partaj pe rol in care s-a dat si o pronuntare provizorie! Ma intereseaza un avocat specializat in lichidarea ... (vezi toată discuția)
Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)