avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarație de venit pensionar de boală rezident în ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarație de venit pensionar de boală rezident în Spania

sunt cetatean rom,cu rezideta in spania ,plus am mutatia la primarie patronamentul ,in orasul di n spania ,am o pensie de incapacitate totala de bola ,anf ,miau trimes la dom din brasov ,o scrisore sa-mi declar venitul adica pensia ,ca asta o am nu am alt venit ,ore au de gind sa-mio inpoziteze ,va intreb pe dv.ar fi instare ,ANF sa puna inpozit ,,,,

Alte discuții în legătură

Impozitare pensie teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com Se pot impozita pensile romanilor care au rezidenta in Spania plus mutatia la primarie si drept de sedere au dreptul sa impoziteze pensile ? (vezi toată discuția)
Imi vreau copilul aproape... fanelirina fanelirina nici nu stiu cum sa incep........ sunt divortat si am o fetita de 8 anisori ramasa in custodia mamei....... pe scurt....... locuiesc in spania de aproape 6 ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariatilor in cazul accidentelor de munca Octavia Turbatu Octavia Turbatu [b]Drepturile lucratorilor in cazul accidentelor de munca[/b] S-au pus numeroase intrebarile legate de accidente de munca , cu urmări, de cele mai multe ... (vezi toată discuția)