avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despre permisul de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despre permisul de conducere

Am pe cineva care plecat în străinătate a pierdut permisul de conducere categoria B românesc Cum poate proceda sa scoată altul permis de conducere românesc menționez ca are permis de conducere din 1994 și nu la schimbat niciodată din cauza căci nu a fost în tara din cauza serviciului va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Despre legislația muncii în grecia Iuliandragoi490@Gmailcom Iuliandragoi490@Gmailcom Am lucrat 10ani în Grecia cu contract de munca în această perioadă nu mi sa acordat concediu și nici prime ce pot face sami recuperez drepturile (vezi toată discuția)
Permis conducere categoriile c c+e Adrian 86 Adrian 86 Buna ziua! Întâmpin o problemă în Germania și nu știu cum să procedez și v aș ruga sa ma sfătuiți dacă se poate. Sunt in Germania de doi ani și ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere romania pret permis de conducere translation ... dimitarpopa dimitarpopa permis de conducere romania pret permis de conducere translation permis de conducere romanesc Cumpărați permis de conducere autentic fără examene Permis ... (vezi toată discuția)