avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre legislația muncii în Grecia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre legislația muncii în Grecia

Am lucrat 10ani în Grecia cu contract de munca în această perioadă nu mi sa acordat concediu și nici prime ce pot face sami recuperez drepturile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 27 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul unor litigii de muncă, cetăţenii români au la dispoziţie următoarele modalități :
- sesizarea Inspectoratului Muncii Elen central (S.EP.E) din subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale;

Telefon asistenţă inspectorat: 210-5289 281 & 282 (orar cu publicul 09:00-15:00)

Linie telefonică plângeri inspectorat: 15512 (orar cu publicul 09:00-17:00)

- sesizarea MINISTERUL MUNCII PROTECŢIEI ŞI ASISTENŢEI SOCIALE din GRECIA Adresa: Str. Pireos nr. 40, Atena Telefon: 213-15 16 649, 651 210-52 95 248 www.ypak.gr

Detalii
[ link extern ]
Bună seara am o întrebare am pe cineva plecat în străinătate a pierdut permisul de conducere românesc eliberat din 1994 Cum procedează sa scoată altul în străinătate este în uniunea europeana și nu la schimbat niciodată permisul de când la obținut fiind în străinătate și neputand veni în tara datorită serviciului Vă mulțumesc
Detalii gasiti aici :
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie grecia. nu am contractul de munca constantinv constantinv Buna ziua, am mare nevoie de un sfat. Lucrez de 2 luni jumate pentru o firma greceasca cu patroni romani. Lucrez ca fotograf hotelier. Anterior sa ajung aici ... (vezi toată discuția)
Retribuire tura " dubla " Cyo Cyo Ne desfasuam activitatea intr-o firma de transport unde in functie de \" necesitatile \" clientului acoperim in ture urmatorul interval orar : 09-21:00. Prima ... (vezi toată discuția)
Consum internet depasit cu 741 euro la vodafone - nejustificat Gianina B Gianina B Buna ziua, Am urmatoarea problema cu compania de telefonie mobila Vodafone, m-au contactat sa ma anunte ca cu o zi inainte (11.12.2020) am depasit consumul de ... (vezi toată discuția)