avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu înlocuită de un angajament de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu înlocuită de un angajament de plată respectat. De ce s-a cerut din nou poprire de către creditor?

Buna seara,
In urma cu, cateva luni am fost executata silit din cauza unei rate la Provident de acum multi ani pe care nu am putut sa o achit pana la sfarsitul datoriei. Dupa ce am primit cererea de executare silita, impreuna cu doamna executor, m-am angajat sa platesc esalonat o suma de bani lunar. Inainte primise si angajatoru o cerere de poprire pe salariu, dar datorita discutiei mele cu doamna executor, aceasta mi-a ridicat poprirea de pe salariu mentionand ca am formulat un angajament de plata. Toate bune si frumoase, pana in momentul in care am primit o citatie de la Judecatorie, in care creditorul solicita angajatorului meu o validare de poprire, desi acesta a fost anuntat ca poprirea nu mai este necesara, de catre executorul judecatoresc. Am dovada, am primit si in scris 3 exemplare cat si pe mail-ul locului de munca. Ce e de facut in situatia aceasta? Am inteles ca trebuie sa depun o intampinare. Este posibil sa fi fost vreo eroare?
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Quartila , utilizator 01:52, 29 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate, din punctul meu de vedere, cititul legilor este precum cititul unei carti de povesti cu zane, iar aplicarea legilor este precum razboiul din Kosovo. Va urez multa bafta!
Asa-i. Din pacate. Dar o sa fie bine. Eu am facut totul conform legilor. Multumesc frumos! Va tin la curent!
Cu toate astea faceți întâmpinare. Nu strica sa fie facută și să explicați faptele exact cum ați explicat aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire Biancamacovei Biancamacovei Buna ziua, In anul 2007, mama mea a contractat un credit pe numele meu. Nu a mai reusit sa plateasca ratele si nici nu m-a instiintat acest lucru, ramanand ... (vezi toată discuția)
Sunt persoana juridica, am un angajat caruia i s a impus o poprire ... nicolas28 nicolas28 Sunt persoana juridica, am un angajat caruia i s a impus o poprire , este o datorie de 2500 lei din anul 2005, acest salariat nu detine card si banii de ... (vezi toată discuția)
Validare poprire pentru fost angajat Cristianna Cristianna Buna ziua! S-a cerut validarea popririi in instanta ,de catre un executor, pentru un fost angajat, noi avand calitatea de tert poprit. Inca nu am fost citati, ... (vezi toată discuția)