avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de 4 ore la 8 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de 4 ore la 8 ore

Buna ziua,in anul 2017 primeam o pensie cu drept de munca la 4 ore asa ca m-am si angajat in aprilie.din aprilie pana in septembrie am fost cu 4 ore dar din octombrie pana in ianuarie 2018 am fost trecut la 8 ore fara stirea mea si in aceasta perioada primeam si pensie.Se poate face ceva ca sa nu fiu nevoit sa dau pensia inapoi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:58, 18 Martie 2018
Doar angajatorul va trebui sa rectifice greseala efectuata si sa va treaca din nou la 4 ore/zi , cu data de cand v-a trecut la 8 ore.

In caz contrar, veti fi pus in situatia de a restitui pensia primita.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Acel document are vreo denumire?
Este vorba despre o Decizie a angajatorului pentru rectificarea erorii efectuate.
Multumesc, o ultima intrebare pe el il mai costa ceva in plus
Nu-l costa nimic in plus.

Alte discuții în legătură

Concediu medical robert87 robert87 Medicalul pe care d-na doctor la dat soției mele a fost greșit cu data emiterii,iar cei de la firma spun ca nu pot sa îl plătească pt ca a fost scrisa ... (vezi toată discuția)
Pontaj 38 de ore plus ore suplimentare Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua, am o intrebare, sunt curios sa aflu mai multe opinii. Va rog sa imi spuneti daca considerati ca : - un angajat poate sau nu poate figura in ... (vezi toată discuția)
Cod indemnizatie gresit pe certificatele de concediu medical claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua,am o problema........de pe 25 ianuarie sunt in asteptarea banilor de pe concediu medical in urma unui accident de munca.....am dus concediile ... (vezi toată discuția)