avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical

Medicalul pe care d-na doctor la dat soției mele a fost greșit cu data emiterii,iar cei de la firma spun ca nu pot sa îl plătească pt ca a fost scrisa data greșit,și a trecuto la concediu fără plata.menționez soția este gravida. Cum ar trebuii sa procedeze ca sa îi fie plătit medicalul. (Dacă este trecuta în fără plata nu îi afectează la prenatal?) Vă rog să mă ajutati
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:54, 17 Martie 2018
Mergeti la medicul care l-a eliberat sa schimbe data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de 4 ore la 8 ore robert87 robert87 Buna ziua,in anul 2017 primeam o pensie cu drept de munca la 4 ore asa ca m-am si angajat in aprilie.din aprilie pana in septembrie am fost cu 4 ore dar din ... (vezi toată discuția)
Control concediu prenatal b_alex b_alex Buna Ziua, Sotia este insarcinata in 7 luni si a cerut concediu prenatal. In momentul eliberarii acestui concediu doctorul i-a spus ca poate fi ... (vezi toată discuția)
Angajator gravida danacalugar danacalugar 1.sunt un angajator privat, mai am 2 sapt pana la nastere. cred ca am facut o greseala. nu am anuntat la ITM ca am o angajata gravida (chiar eu). #-o ce ... (vezi toată discuția)