avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... SRL radiat, ANAF trimite notificare restante???
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SRL radiat, ANAF trimite notificare restante???

Am fost administrator a unui SRL care a fost radiat de catre Registrul Comertului in august 2017. In 2004 societatea nu a avea nici o restanta la plata contributiilor si nici alte datorii, dar nu am cerut radierea, s-a facut dizolvarea din oficiu in 2005 si in august 2017 am primit pe email de la lichidator certificatul de radiere. Acum am primit o notificare de la ANAF ca am de platit o suma (debite + accesorii) si sa ma prezint in termen de 5 zile. Ma voi duce sa vad despre ce e vorba, dar va rog sa ma sfatuiti ce sa fac si cum sa procedez la aceasta intalnire pentru ca de 13 ani nu am primit nici o notificare cum ca societatea ar avea datorii (sigur nu avea si nici pe site-il MF nu apare) si este deja radiata. Cred ca e o greseala sau un abuz. De fapt ce se urmareste? Astept un sfat. Multumesc

Alte discuții în legătură

De unde datorie anaf? va rog, lamuriti-ma ca nu stiu ce sa fac dara3923 dara3923 Pentru un SRL care a fost dizolvat din oficiu in 2004 si radiat tot din oficiu in august 2017 si care nu a avut niciodata datorii la „stat” (absolut ... (vezi toată discuția)
Sunt sanse de a castiga un proces impotriva fiscului? vladsav vladsav Buna seara! Pe scurt: - un SRL inceteaza activitatea in 2001 din cauza decesului unuia dintre cei 2 asociati - in 2004 este dizolvat din oficiu - in 2017 ... (vezi toată discuția)
Dizolvare -radiere - lichidare srl lorellay lorellay Buna ziua, Ma lamureste si pe mine cineva va rog.... Am un SRL infiintata in 2004. Nu a avut activitate niciodata. In 2006 s-a deschis proces de radiere ... (vezi toată discuția)