avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiitare service IT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiitare service IT

Buna ziua, vreau sa infiintez un service IT fara angajati pentru ca am cunostintele necesare. Eu am 28 ani si am scoala profesionala terminata. As vrea sa stiu ce acte am nevoie, ce scoala si ce taxe am de platit petru acest service de computere?
Multumesc!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
id_valy, utilizator

Alte discuții în legătură

Documente infiintare pfa-am ramas blocat la un act krompaczki krompaczki Doresc sa imi infiintez un PFA pentru webdesign si prestari servicii web, activitatea fiind mai mult online. M-am tot documentat legat de actele necesare, dar ... (vezi toată discuția)
Domeniu pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna seara, Doresc sa imi fac un PFA si as vrea sa stiu ce acte ar fi necesare. Vreau sa fac un PFA pe consultanta servicii IT. Sunt licentiat in economie ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)