avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Domeniu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Domeniu PFA

Buna seara,
Doresc sa imi fac un PFA si as vrea sa stiu ce acte ar fi necesare.
Vreau sa fac un PFA pe consultanta servicii IT. Sunt licentiat in economie dar lucrez in IT de mai bine de 10 ani.
Ce acte am nevoie in acest caz si se poate face?
Cel mai recent răspuns: ContSters66930 , utilizator 22:36, 7 Iunie 2012
Sigur ca puteti deveni PFA.

Gasiti aici documentele necesare infiintarii PFA:
[ link extern ] /
ok.. si care ar fi documentele acelea mai exact, care atesta pregatirea profesionala? Cartea de munca? Adeverinta de vechime?
Cartea de munca si certificat care sa ateste pregatirea profesionala in domeniul IT daca el exista, certif de absolvire cursuri in domeniul IT.
Eu zic ca merge si cu acestea, avand in vedere ca lucrati in domeniu de peste 10 ani. Conteaza mult experienta profesionala, care se acumuleaza numai in timp.
Nu am nimic in afara cartii de munca, care sa ateste pregatirea profesionala. Ca pe unde am citit nu se spune clar ce acte ar putea sa ateste pregatirea profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pe un alt domeniu decat diploma de studii? sonrisa sonrisa Buna ziua, Nelamurirea mea e urmatoarea: Doresc sa infiintez un PFA cu activitatea de predare limbile germana & engleza. Stiu ca am nevoie de diploma ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)