Buna ziua. Fiica noastra a fost casatorita legal, in urma casatoriei avand un copil (4 ani). Intre timp au divortat la notar in orasul Drobeta Turnu Severin,orasul sotului. Copilul a fost incredintat mamei cu custodie comuna, dar cu domiciliul ( mama si copilul ) la adresa sotului. Noi parintii fetei locuim in Craiova. Copilu a fost adus la noi si l-am crescut pana acum. Actualmente fiica noastra lucreaza in Italia iar fostul sot ( tatal copilului ) in Marea Britanie. In acesti ani de cate ori au dorit sa ia copilul, niciodata noi bunicii sa fiica noastra nu ne-am impotrivit, vorbind ca anumite lucruri legate de parintii lui sa fie discutate mai tarziu cand va intelege. Ei niciodata n-au inteles ca acest copil este la gradinita si l-au luat cand au vrut ei. Acum recent, tatal copilului a venit in tara si ne-a cerut sa-i dam copilul 2 saptamani, lucru pe care l-am si facut.Acum recent am aflat ca tatal s-a intors inapoi in Marea Britanie si in urma convorbiri telefonice ne-a spus ca copilul deacum incolo va ramane la el (parintii si strabunica sa) la Severin, ARE ACEST DREPT FARA INCUVINTAREA SAU INSTINTAREA NOASTRA SAU ACORDUL NOSTRU SAU AL FIICEI MELE ?