avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Sunt insarcinata în 3 luni și jumatate și lucrez la actuala firma din luna octombrie 2017.voi naște în luna iulie 2018.inainte de actualul loc de munca am lucrat la o firma din luna mai 2016 pana în aprilie 2017 când mi-am dat demisia. Din luna mai 2017 pana în octombrie 2017 nu am lucrat nicăieri. Mai pot beneficia de indemnizația de creștere copil dacă nu am lucrat timp de 5 luni între cele doua locuri de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:37, 28 Ianuarie 2018
august 2016 - iulie 2018 este perioada eligibila pentru CCC.

Perioade luate in calcul : august 2016 - aprilie 2017 (9 luni); octombrie 2017 - iulie 2018 (10 luni) Total 19 luni .... in acest caz, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Ionut 21 Ionut 21 Bună ziua! Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna mai 2019. Pot beneficia de concediu de creștere a copilului dacă în ultimii 2 ani anteriori ... (vezi toată discuția)
Ccc dupa somaj Tinnna29 Tinnna29 Buna ziua,am lucrat la o firma din 2016 pana in august 2018 cand a intrat in insolventa,din august pana in februarie am fost in somaj,iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)