avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primaria refuza raspuns la adresa inregistrata in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primaria refuza raspuns la adresa inregistrata in registrul primariei.

Care sunt forurile superioare la care ne putem adresa si care pot controla si verifica primariile in aczul in care primaria refuza sprijinul intr-o situatie favorabila contribuabilului? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionutz_vacaru , utilizator 06:10, 29 Ianuarie 2018
Vorbim despre control si verificare, in cazul in care Primaria refuza sprijinul intr-o situatie favorabila contribuabilului. Apar unele semne de intrebare cum ar fi : de ce sa se efectueze un control sau o verificare?, si nu in ultimul rand - despre ce fel de sprijin este vorba ?
Pentru aceste motive, situatia expusa implica realizarea unei consultante in vederea descifrarii situatiei de fapt existente, si a stabilirii unei eventuale perspective de realizare a unui drept recunoscut de lege in favoarea Dumneavoastra.
In functie de obiectul solicitarii se va stabili si "forul "superior
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2018
ContSters454516, utilizator
Este vorba de sanctionarea unei persoane care desi are mai multe plageri cu privire la colectarea picaturii streasinii, inca nu a facut acest lucru. Si Inspectoratul in Constructii al Judetului a informat primaria cu privire la acest lucru iar primaria nu a dispus nimic. Mai mult primaria a refuzat sau a omis intentionat sa-mi raspunda in termen de 30 zile la o adresa inregistrata cu privire la acest fapt. In cazul de fata, cine poate sa oblige sau sa penalizeze primaria pentru nerespectarea sarcinilor.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul unui răspuns in 30 zile de la înregistrare a unei plângeri la primărie. ionutz_vacaru ionutz_vacaru O persoana care desi are mai multe plageri la primărie cu privire la colectarea picaturii streasinii ce cade pe proprietatea vecina, inca nu a facut acest ... (vezi toată discuția)
Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)
Streasina peste gardul meu torr10 torr10 Daca apa de ploaie si zapada topita cad la mine in curte vecinul poate fi amendat? In baza carei legi? Multumesc! (vezi toată discuția)