avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Achizitie UE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Achizitie UE

As dori sa achiziționez un camion nou din Danemarca. As dori sa-l achiziționez prin Leasing de la o firma de Leasing din Danemarca. Întrebarea mea este unde va fi înmatriculat camionul pentru ca eu doresc sa utilizez camionul in mai multe tari UE. Exista o modalitate de a înregistra camionul in România?

Alte discuții în legătură

Sofer pe comunitate, plata, salarizare corecta. mihaij1 mihaij1 Buna ziua Sunt sofer profesionist si lucrez doar pe comunitate, doresc sa stiu daca salarizarea sib forma (salariu minim pe economi in tara +diurna ) este ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul in ro, inchiriat din ue. tomitza_81 tomitza_81 Este suficient un contract de inchiriere intre firma din Romania si cea din UE pentru a inmatricula camionul in RO? Sau am nevoie de Contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Sofer roman pe camion strain silaghiremus silaghiremus Buna ziua. Doresc sa va intreb daca un conducator auto profesionist(sofer de tir) incadrat in munca la o firma din Romania poate sa conduca un camion care ... (vezi toată discuția)