avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Restituire permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Restituire permis

Buna ziua as avea si eu o intrebare...soțului meu ia fost luat permisu de conducere acum 2 ani pentru conducere in stare de ebrietate iar acum câteva zile ia venit o ordonanță de clasare dosar neavând dovezi am dus ordonanța la poliția rutieră si acum asteptam 7 zile.întrebarea mea este peste 7 zile i se restituie permisu sau mai e nevoie sa mai dea scoala de soferi încă o data multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: laur 12347 , utilizator 08:49, 23 Ianuarie 2021
I se restituie.
Multumesc frumos
Permisul de restituie in baza ordonantei de clasare.
Buna ziua
care a fost perioada in care va venit decizia ,de la parchet dupa ce vi -sa clasat dosarul , ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală, suspendare permis Aalexandreea Aalexandreea Bună ziua! Am avut un accident pe data de 18.09.2022, cu vatamare corporala. Victima nu a depus plângere. Dosarul este clasat din luna ianuarie dar nu am ... (vezi toată discuția)
Dosar alcoolemie clasat andrei.cjr andrei.cjr Bună ziua! Anul trecut, mai exact la data de 20.05.2019, am avut o neînțelegere și mi-a fost reținut permisul cu o alcoolemie de 0.53 în fiola, politia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de ... ionvcristian ionvcristian Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de 14 iun 2019 rutier eu fiind soferul de taxi ma aflam in statia stb ulterior au venit 2 cetateni ... (vezi toată discuția)