avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de ...

Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de 14 iun 2019 rutier eu fiind soferul de taxi ma aflam in statia stb ulterior au venit 2 cetateni straini sa i duc la o adresa eu nestiind unde este adresa am purtat o comversatie de aproximativ 10 min la un momendat femeia merge in spatele masini eu dorind sa plec dar nu aveam loc sa ies pentru ca era o masina fix aproape de botul masini am dat aproximativ 15 cm in spate atunci am auzit o bubuitura am coborat din masina femeia era jos a inceput sa tipe sa o duc la spital sa urcat in masina si am mers spital femeia a primit 3 zile de ingrijiri medicale.Sunt acuzat de parasirea locului accidentului si vatamare corporala ce pot pati?
Cel mai recent răspuns: ionvcristian , utilizator 09:14, 17 Aprilie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La spital ati declarat datele personale de identitate şi numărul de înmatriculare al autovehiculului pe care l-ati condus? Dupa ce ati lasat victima la spital, v-ati intors la locul accidentului?
am lasat la o infirmiera datele am asteptat o ora in fata spitalui
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati procedat corect ca ati lasat datele, dar ulterior trebuia sa va intoarceti la locul accidentului.
Pentru celeritate si o aparare efectiva, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un caz clasic de necunoastere a legislatiei. Intuiesc motivul pt. care soferul a asteptat la spital.
am fost la politie si mia spus ca trimite dosarul la parchet pt a face munca in folosul comunitati netrimitere in judecata

Alte discuții în legătură

Recuperare permis in urma vatamarii corporale si parasirii locului accidentului denisa_munteanu denisa_munteanu Buna ziua, Va rog mult sa ma sfatuiti, pentru ca nu stiu ce sa mai fac si cum sa procedez...Acum 2 ani de zile, am avut un accident, ieseam cu masina de pe ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie picutu picutu In data de 06-06-2009 am avut un accident cu masina proprietate personala din fericire fara victime omenesti sau alte pagube materiale.Problema a fost ... (vezi toată discuția)
Retinere permis fara drept de circulatie pentru o fapta pe care nu am facut-o adyvero adyvero Salut, traiesc si eu o intamplare nefericita. Ceea ce o sa va povestesc este pe scurt si doresc sa primesc si eu ceva sfaturi de la cei ce au cunostinte ... (vezi toată discuția)