avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sala de Box-Fitness
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sala de Box-Fitness

Salut,vreau sa deschid o sala de box,puteti sa imi spuneti care sunt pasi care trebuie urmati?
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 12:59, 30 Ianuarie 2018
Buna ziua,

In primul rand trebuie sa deschideti firma la Registrul Comertului, apoi puteti semna contractul de spatiu (de inchiriere/ de comodat).

In functie de localitatea si sectorul in care veti avea sala de Fitness, va trebui sa va luati autorizatii/ avize de functionare necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin autorizatia de functionare pt o sala de fitness? Sorelly Sorelly Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt obtinerea autorizatiei de functionare, pt o sala de fitness. Sala este pe o suprafata de 1200 m2, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Sala aerobic Ieleni Ieleni Buna ziua.Sunt instructor de aerobic si doresc sa-mi deschid propria sala.Am gasit un spatiu de inchiriat unde nu trebuie sa fac mari investitii si as dori sa ... (vezi toată discuția)