avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Alocația de hrana a copiilor ces
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Alocația de hrana a copiilor ces

As vrea sa știu dacă am un copil cu CES încadrat in grad de handicap grav am înțeles ca ar trebui sa primim cu 50 la suta mai mult din suma zilnică de hrana. Dat fiind suma zilnică este de 16,6 lei .Nu știu acum este sau nu adevărat.. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Oana E84 , utilizator 22:55, 28 Ianuarie 2018
Buna seara,

Incepand cu 1 ianuare 2018, in conformitate cu OUG nr. 60/2017, creste valorea prestatiilor sociale, dupa cum urmeaza:

de la 106 lei (bugetul personal complementar) la 250 lei, incepand cu 1 ianuarie 2018 si la 300 lei, incepand cu 1 iulie 2018, pentru parintele sau persoana desemnata pentru protectia si ingrijirea copilului cu handicap grav;
de la 89 lei (bugetul personal complementar) la 150 lei incepand cu 1 ianuarie 2018 si la 175 lei, incepand cu 1 iulie 2018, pentru parintele sau persoana desemnata pentru protectia si ingrijirea copilului cu handicap accentuat;
de la 39 lei (bugetul personal complementar) la 50 lei incepand cu 1 ianuarie 2018 si la 60 lei, incepand cu 1 iulie 2018 pentru parintele sau persoana desemnata pentru protectia si ingrijirea copilului cu handicap mediu.

Cu drag

sursa :Asociatia PRO STEM CELL
Multumesc pentru răspuns,dar eu m-a refeream la alocația de hrana care se da de la școala . Multumesc dacă m-a puteți ajuta cu un răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap mediu angelicaursu angelicaursu Buna seara .Am citit ca s-a dat o ordonanta de urgenta pentru marirea cuantumului indembnizatiei de handicap grav si accentuat , dar despre cei cu handicap ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoane cu handicap gr 3 Mariana Laura Mariana Laura Buna ziua! va rog daca imi puteti spune ce drepturi au persoanele cu handicap gr 3. Multumesc. (vezi toată discuția)
Impozit cladiri si terenuri ROXANA NEDELEA ROXANA NEDELEA A SOSIT PE NUMELE LUI TATA O POPRIRE PE CONT CA AR AVEA DE PLATA O SUMA - IMPOZIT LA PRIMARIE. EL NU ARE ROL DECAT PE O MASINA SI 50 METRI PATRATI PE CARE ... (vezi toată discuția)