avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Declaratie de interese
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Declaratie de interese

Trebuie sa completez declaratie de interese daca nu sunt functionar public? Mentionez ca lucrez intr-o primarie pe functia de consilier proiecte cu finantare europeana.
Cel mai recent răspuns: viespiuta , utilizator 09:02, 15 Februarie 2018
Legea nr. 176 din 2010 prevede la ART. 1 (1)
Dispoziţiile prezentei legi se aplică următoarelor categorii de persoane, care au obligaţia declarării averii şi a intereselor: ................................................
 pct. 36. personalul instituţiilor publice, inclusiv personalul angajat cu contract individual de muncă, implicat în realizarea procesului de privatizare, precum şi personalul instituţiilor şi autorităţilor publice, inclusiv personalul angajat cu contract individual de muncă, care administrează sau implementează programe ori proiecte finanţate din fonduri externe sau din fonduri bugetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Averi si interese nedeclarate de primarie utilinro utilinro 1. Cand a/au aparut legea/legile care obliga pe functionarii publici sa-si declare averile si interesele? Se arhiveaza declaratiile din anii precedenti dupa ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate, conflict de interese pentru administratorul public, functie contractuala lex69 lex69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti pana la ce grad de rudenie, sau afinitate sunt stabilite incompatibilitatea si conflictul de interese pentru functia in regim ... (vezi toată discuția)
Neclaritate depunere declarații de avere și de interese florinm. florinm. Bun găsit tuturor! Am citit câte ceva din legislația referitoare la depunerea declarațiilor de avere și acelor de interese, dar nu-mi este clar un ... (vezi toată discuția)