avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neclaritate depunere declarații de avere și de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neclaritate depunere declarații de avere și de interese

Bun găsit tuturor!
Am citit câte ceva din legislația referitoare la depunerea declarațiilor de avere și acelor de interese, dar nu-mi este clar un aspect, și anume, care sunt categoriile de personal angajat cu contract individual de muncă ce au obligația de a depune aceste declarații? Așadar, nu mă refer la funcționarii publici, ci la personalul contractual.
Mă poate ajuta cineva cu lămuriri suplimentare?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: florinm. , utilizator 11:52, 14 Iunie 2023
Potrivit dispozițiilor art.1 alin.(1) punctul 36 din Legea nr.176/2010, obligația de a completa declarație de avere și declarație de interese revine personalului instituţiilor şi autorităţilor publice care administrează sau implementează programe ori proiecte finanţate din fonduri externe sau din fonduri bugetare. Această dispoziție legală se aplică inclusiv personalului angajat cu contract individual de muncă în cadrul acestor instituții și autorități.
[ link extern ]

[ link extern ]
Mulțumesc mult pentru răspuns. Între timp. am studiat mai atent și mi-am clarificat nelămuririle, deci subiectul se poate închide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarații avere și interese PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA Bună ziua. Aș dori să știu dacă în instituțiile publice depun declarații de avere și interese doar funcționarii publici sau și personalul ... (vezi toată discuția)
Declaratia de avere a unui politist F1PAR2 F1PAR2 Are idee cineva de unde se poate cere declaratiile de avere ale unui politist pe care il banuim ca ar fi corupt???????????? (vezi toată discuția)
Secretarul consiliului administrativ - are obligația declarării ... oanaportar oanaportar Secretarul Consiliului Administrativ - are obligația declarării averii și a intereselor ? Legea nr.176 din 1 septembrie 2010 - prevede că: Art. 1 ... (vezi toată discuția)