avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declarații avere și interese
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declarații avere și interese

Bună ziua. Aș dori să știu dacă în instituțiile publice depun declarații de avere și interese doar funcționarii publici sau și personalul contractual ( personal încadrat cu contract individual de muncă). Ma refer la tot personalul contractul, inclusiv șoferi, îngrijitoare, etc. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 1 Iulie 2021
Personalul contractual depune declaratii de avere si de interese numai in conditiile Legii nr. 176/2010, cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii de avere si de interese -personal contractual ciancu ciancu As dori sa-mi spuneti daca intr-o instituşie publica personalul contractual - de exemplu soferi, muncitori, personalul imbarcat pe nave ...sunt obligaţi să ... (vezi toată discuția)
Neclaritate depunere declarații de avere și de interese florinm. florinm. Bun găsit tuturor! Am citit câte ceva din legislația referitoare la depunerea declarațiilor de avere și acelor de interese, dar nu-mi este clar un ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat acum sa folosesc depunerea declaratiei de avere online? ung.lucian ung.lucian Buna ziua. As dori sa stiu cat este de legala restrictionarea anumitor institutii ale statului de folosire exclusiva numai a serviciilor online ( depunere ... (vezi toată discuția)