avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sunt obligat acum sa folosesc depunerea declaratiei de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sunt obligat acum sa folosesc depunerea declaratiei de avere online?

Buna ziua.
As dori sa stiu cat este de legala restrictionarea anumitor institutii ale statului de folosire exclusiva numai a serviciilor online ( depunere declaratii etc.)
Spre exemplu sunt obligat acum sa folosesc depunerea declaratiei de avere online? Am citit Ordinul 96/ 2021 al ANI dar mi se pare aberant sa nu existe si un format letric.
Ultima modificare: Duminică, 24 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ung.lucian , utilizator 04:18, 23 Aprilie 2022
Din pacate asta e procedura incepand cu anul 2022 . Trebuie sa tinem pasul cu tehnologia vrand nevrand :

"
Articolul 13
Începând cu anul 2022 declarațiile de avere și de interese transmise de către persoanele prevăzute de art. 1 alin. (1) pct. 1-38 din Legea nr. 176/2010, cu modificările și completările ulterioare, într-o altă formă decât cea prevăzută de prezentul ordin, fără utilizarea e-DAI, sunt restituite, considerându-se a fi nedepuse în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 176/2010, cu modificările și completările ulterioare
. "
Va multumesc mult pentru raspuns.. Am citit toate articolele... Dar intrebarea mea era cat de "legala" este legea.. Sau cred ca termenul corect pe care il caut este" constitutionala"....
Daca nu am mail/ internet/ calculator??..
Am observat acest trend la toate institutiile...parintii mei au avut mari probleme la preschimbare buletin sau permis...programare doar online/ depunere online etc.
Sustin tehnologizarea... Dar frustrarea mea vine din faptul ca site ul nu merge.. Nu functioneaza cu iphone si functioneaza greu din alta tara.. Sa nu mai pomenesc de procedura greoiae..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarații avere și interese PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA Bună ziua. Aș dori să știu dacă în instituțiile publice depun declarații de avere și interese doar funcționarii publici sau și personalul ... (vezi toată discuția)
Divulgare date personale buna ziua am raspuns unui petent referitor ... DankaAnja DankaAnja Divulgare date personale Buna ziua Am raspuns unui petent referitor la o problema ridicata si nemultumit de ceea ce i-am raspuns a dat presei acea adresa ... (vezi toată discuția)
Neclaritate depunere declarații de avere și de interese florinm. florinm. Bun găsit tuturor! Am citit câte ceva din legislația referitoare la depunerea declarațiilor de avere și acelor de interese, dar nu-mi este clar un ... (vezi toată discuția)