avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Divulgare date personale Buna ziua Am raspuns unui ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Divulgare date personale Buna ziua Am raspuns unui petent referitor ...

Divulgare date personale
Buna ziua
Am raspuns unui petent referitor la o problema ridicata si nemultumit de ceea ce i-am raspuns a dat presei acea adresa care a publicat-o.
]ntrebarea este daca este legal sa mi se publice numele, prenumele si semnatura daca nu sunt persoana publica asa cum este considerat conducatorul institutiei, Poate fi tras la raspundere petentul?
Dar ziarul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:51, 14 Aprilie 2021
cu scuze, o intrebare: ati semnat declaratii de avere/ interese? sunt ele publicate pe website-ul institutiei? numele dvs e acolo.
Conform dispozitiilor legale aplicabile in privinta obligativitatii de a depune declaratii de avere si interese, sunt obligate la depunerea acestor declaratii persoanele nominalizate in Legea nr. 176/2010, acestea putand fi : atat persoane cu functii de conducere si de control , precum si functionari publici.
Sunt completate aceste documente de care vorbiti dar nu sunt afisate pe site deci nu sunt publice
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
DankaAnja, utilizator
cu scuze, eu am citit o gramada. ele sunt anonimizate in sensul ca e sters CNPul si adresa postala a domiciliului. numele este insa in clar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la o instituție publică,și trebuie să depun declarațiile ... mihaela chirvasa mihaela chirvasa Lucrez la o instituție publică,și trebuie să depun declarațiile de avere și interese.Sotul lucrează la o companie privata unde, datorita contractului de ... (vezi toată discuția)
Declaratiile de avere si de interese wap54 wap54 Buna ziua, Va rog frumos sa imi specificati daca persoanele care apar pe site-ul Directiei sanitar veterinare ale unui judet cu Declaratii de avere si de ... (vezi toată discuția)
Declaratii avere ContSters280283 ContSters280283 Buna ziua, As dori sa stiu daca cei din conducerea unui spital, care apartine de un consiliu judetean trebuie sa depuna declaratii de avere dupa legea ... (vezi toată discuția)