avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita inceputa in 2012
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita inceputa in 2012

Buna ziua. Am urmatoarea situatie. In urma neachitarii ratelor unui credit mai vechi s- a demarat executare silita in 2012, adica am fost instiintata, caci nu mi-au pus poprire pe salar, sau altceva. De atunci nu s a mai intamplat nimic pana in 2017 cand mi au trimis mai multe notificare. E posibil sa se reinceapa executarea silita dupa atata timp, nu se perima dupa 6 luni? Va rog sa ma lamuriti. Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Laura-Valentina Magori-Craiovan , Avocat 20:48, 29 Ianuarie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa va poata lamuri avocatul este necesar sa vada despre ce este vorba.
Chestiunile de drept se rezolva în concret de profesionisti si nu pe bănuieli bazate pe incertitudini.

Perimarea operează dupa 6 luni dar trebuie văzut dosarul sau ce este...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Urgent, trebuie sa solicitati o copie integrala a dosarului de executare silita si sa va prezentati cu ea la un avocat specializat pe executari silite. Daca exista motive pentru contestatie la executare si daca sunteti in termenul legal, se vor contesta si desfiinta actele de executare. Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elucidare poprire bianca12 bianca12 Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la care nu am mai achitat ratele din decembrie 2010, creditul fiind scadent in 2017. Am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)
Se poate perima executarea razvan22 razvan22 mama a avut o datorie la banca iar in 2010 sa pronuntat de catre judecatorie titlul executoriu pt suma de 2900 lei.ea din 2010 pana in prezent nu a lucrat si ... (vezi toată discuția)
Executarea silita prin poprire nu se perima? ancut75 ancut75 Daca executarea silita prin poprire nu se perima, inseamna ca Creditorul poate lasa dosarul in nelucrare cat vrea si cum vrea? iar inainte de implinirea ... (vezi toată discuția)