avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor inclus in salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor inclus in salariu

Buna ziua, de curand firma la care lucrez a majorat salariul cu o suma care cica sa acopere impozitul platit de ei. Intrebarea mea este daca salariu meu brut era 2250(1650 salariu de baza +600 spor de frig 2-4 grade) nu ar fi trebuit ca de la 1 ianuarie 2018 sa fie 1950 salariu de baza+600 spor de frig 2-4 grade si plus acea suma care sa acopere impozitul?
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
mihaitoader7, utilizator

Alte discuții în legătură

Salarizare kumpel kumpel Are cineva rabdare sa analizeze cu atentie si sa explice daca e corect cum s-au aplicat cele 2 majorari tuturor salariilor cu 8% respectiv 7,4% (care au avut ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu duduvasile duduvasile Buna ziua, Am o nelamurire, sant angajat la o firma in care patronul imi da salariul pe cartea de munca 1450. Mi s~a propus sa aleg o marire de salariu intre, ... (vezi toată discuția)
Calcul corect salariul net la 2 zile lucrate cu liber 2 zile? BlueAer BlueAer Am o problemă. Aici unde lucrez, nu primesc fluturaşul de salariu care să justifice ce taxe mi-a oprit statul şi cu ce bani din punct de vedere legal, ar ... (vezi toată discuția)