avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare imobile aflate in clasele de risc seismic 2 ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare imobile aflate in clasele de risc seismic 2 si 3

Dintr-o postare anterioara am aflat ca L 260 modificata, la Art.3 se refera la riscul seismic 1. Care este situatia imobilelor aflate in clasele 2 si 3? Pot fi asigurate? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anca09.65Maria , utilizator 13:30, 1 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pare ca exista portite pentru acoperirea altor riscuri, mai putin cutremurul, la unele societati. Sau se mentioneaza o fransiza la cutremur mai mare.
Puteti sa ma sunati pentru detalii.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! părinții mei poseda un apartament într-un imobil ... RM RM Buna seara! Părinții mei poseda un apartament într-un imobil încadrat la categoria 2 risc seismic. Dorim sa asiguram apartamentul si nu reușesc sa găsesc ... (vezi toată discuția)
Asigurarea locuintelor cu risc seismic miulian miulian Am incercat sa ma informez de pe net, dar informatiile sunt contradictorii; apartamentele din blocuri cu Urgenta 1 sau Risc 1 ( sunt 2 lucruri distincte ! ) ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta ovi47 ovi47 Matusa mea locuieste intr-un bloc cu bulina rosie. Am fost la UNICA si mi-au spus ca , pentru apartamentele aflate in aceste blocuri , nu se face asigurare. In ... (vezi toată discuția)