Bună seara.Suntem 3 frati, 2 fete si un băiat.Mama noastra a murit acum 11 ani, tatăl acum in decembrie. Curtea părintească are 2200m.Eu si sora mea plecate fiecare la casele lor cu copii ,sot. Fratele a ramas in curte, dar înainte de a muri tatăl ,eu si sormea am fost de acord, verbal ,sa i lasam tot fratelui cu conditia sa aiba grija de tata pina moare.Nu am semnat nimic , doar am zis ca el este in curte cu tata si e mai aproape de el .Dar fratele a plecat din țară de vreo 4 ani , tata a stat singur.Casa care și- a construit o nu are nimeni grija de ea, cea părintească nu mai e .Acum: mie mi- a vândut cam 800 m din teren ca cică are prea mult si nu are cine sa- l îngrijească.Am făcut act de vanzare cumpărare încă de când trăia tata.Acum ca el nu mai este , fratele vrea sa vândă.Intrebarea mea este: eu si sormea avem vrun drept sa ne dea ceva din ce ia pe teren? Adica am dreptul s-a i cer bani ? Multumesc
1. Cum a reușit tata să vă vândă, daca moștenirea dupa mama nu a fost dezbătută (ca eu asa am inteles)?
2. Ati dezbătut succesiunea după tata? Ca nu puteti vinde fără.
Mostenire
deny2014
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Tatal meu a murit anul trecut in octombrie ,fiind bolnav de alzheimer.Noi am fost 3 frati,din care ... (vezi toată discuția)