avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Chirie platita, bani pierduti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Chirie platita, bani pierduti

Buna ziua. Am fost admis pentru fintantare in programul Startup Nation iar pe 5 decembrie 2017 am platit 1500 de lei unei firme pentru inchirierea unui spatiu (1000 jumatate de luna + 500 avans), fara sa semnez contractul de inchiriere. In momentul platii am semnat o chitanta stampilata de administratorul firmei, care mi-a promis ca imi va face rost de extras de carte funciara, act care mi-ar fi folosit ulterior la decontarea chiriei prin Startup Nation. Au urmat cateva saptamani in care administratorul nu a mai raspuns la telefon. Abia pe 5 ianuarie 2018 mi-a raspuns la un mesaj, pe facebook, ca nu poate sa faca rost de cartea funciara. Si ca imi va inapoia cei 1500 de lei. De pe 4 ianuarie pana astazi ma tot amana si ma lasa sa insist. L-am avertizat ca apelez la politie si m-a amenintat ca nu imi mai inapoiaza banii daca fac asta. Eu cred ca oricum nu are de gand sa mi-i dea. Acum imi spune ca i-am tinut spatiul ocupat si ca el are de pierdut. Si ca, daca vreau banii inapoi, trebuie sa-i trimit o notificare ca doresc incetarea contractului din cauze care nu depind de mine. Dar, repet, nu am semnat acel contract. Si nu am folosit deloc acel spatiu. Oare in baza chitantei mi-as putea recupera banii?
Trebuie sa cunoasteti continutul acelei chitante , Daca aveti o copie mergeti cu ea la un cabinet de avocat si va face o notificare sau plangere la politie pentru inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana luiza2023 luiza2023 acum aproape un an, un prieten a imprumutat o suma de bani primind de la debitor o chitanta de mana, semnata doar de acesta ( debitor). Este girat debitul cu ... (vezi toată discuția)
Achizitie spatiu program start up nation IMSS IMSS Buna ziua! Am va rog,situatia de mai jos pentru care va solicit un punct de vedere: In 2017 m-am calificat si am semnat acordul de finantare prin Start Up ... (vezi toată discuția)
Inselaciune hrimiucsorin hrimiucsorin Buna ziua. Acum mai bine de o luna, am gasit un web programator pe un site de liber-profesionisti internationali , pentru a-mi modifica un site pentru suma ... (vezi toată discuția)